Presentació de les fires Lleidantic i Lleida Retro 2011

ORIlleidantic_editora_2_4975_0_1

El vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel, ha participat aquest dimarts en l’acte de presentació de les fires Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida) i Lleida Retro (Fira de vehicles clàssics), que se celebraran del 18 al 20 de novembre al Pavelló 3 de Fira de Lleida.

La 18a edició Lleidantic i la 5a edició de Lleida Retro comptaran amb 45 expositors que ocuparan una superfície de 1.982 metres quadrats.

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen la primera Trobada del Disc; l’exposició de cotxes clàssics: “Els cotxes del Tintin”, organitzada pel Club Vehicles Històrics de Lleida; una exposició de miniatures del Tintin, i les reproducció de vinyetes i fotografies del Tintin

El vicepresident primer de la Diputació ha destacat durant la seva intervenció el fet que la fira tingui un esperit internacionalitzador, amb la presència de expositors procedents d’Alemanya.

Els organitzadors destaquen que el certamen permet contemplar una àmplia mostra d’objectes antics i curiosos, que es poden adquirir com a elements decoratius i com a inversió de futur.

Lleida, 15 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat