Presentació de la prova del Campionat d’Espanya de Motocròs al circuit de Ponts

ORIpresentacio_campionat_de_motocros_001_editora_2_5918_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la roda de premsa de presentació de la prova del Campionat d’Espanya de Motocròs que acollirà el circuit de Ponts els dies 1 i 2 de juny.

A la presentació hi ha participat el diputat Josep M. Roigé; l’alcalde de Ponts, Francesc Garcia; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad; el president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila; el director de la cursa, Josep Maria Pascuet, i el pilot José Luis Martínez.

El diputat Josep M. Roigé ha explicat que aquest tipus d’esdeveniments reben el suport de la Diputació de Lleida perquè potencien el territori, ajuden a l’esport de base i generen economia amb una activitat de gran qualitat.

El Motocròs de Ponts acollirà les màximes categories del motocròs estatal, que són MX1 i MX2 en una prova puntuable pel Campionat d’Espanya. Així com les categories Màster 35 i 40.

Les dues categories disputaran una sola mànega de cursa. Els 20 primers classificats de cada categoria accediran a disputar una cursa conjunta, tot i que cada pilot puntua per la seva respectiva categoria. D’aquesta manera, es fomenta l’espectacle, ja que els 40 millors pilots del país competeixen entre ells.

L’alcalde de Ponts, Francesc Garcia, ha indicat que aquesta prova que acull el circuit del Bosquet de Ponts és important perquè fomenta el turisme i aporta activitat econòmica al municipi.

El traçat de la competició és radicalment diferent a les altres proves disputades fins ara, ja que el de Ponts és un terreny dur amb grans roderes i compta amb la recta més llarga del campionat.

Per la seva part, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad, ha destacat la importància que aquesta competició té per reforçar el motocròs i els pilots catalans i lleidatans.

La competició, que compta amb un pressupost de 25.000 euros, està organitzada pel MotoClub Segre i compta amb el suport de la Diputació de Lleida. Fins a dia d’avui hi ha una setantena de pilots inscrits.

Lleida, 27 de maig de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat