Presentació de la Mostra de Cinema Rural “Mostremp”

ORIpresentacio_mostremp_01_editora_2_5474_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la 1a Mostra de Cinema Rural “Mostremp”, que tindrà lloc a Tremp els dies 24, 25 i 26 d’agost. L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; de l’alcalde de Tremp, Víctor Orrit; de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tremp, Sílvia Romero, i de la coordinadora de la Mostra, Neus Uroz.

Es tracta de la primera edició d’aquest concurs de curtmetratges que té com a temàtica principal el món rural.

Durant la seva intervenció, el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha mostrat el suport a “iniciatives com aquesta que demostren que el territori està viu culturalment”.

A la Mostra de Cinema Rural s’hi projectaran 12 curtmetratges que han estat elegits entre un total de 73 treballs provinents de tot l’Estat.

Paral•lelament, “Mostremp” compta amb un concurs de cinema per a nens de fins a 12 anys i un altre per a joves d’entre 13 i 18 anys. En aquest sentit, la coordinadora de la Mostra, Neus Uroz, ha explicat que “es vol estimular la creativitat dels joves pallaresos”.
Les projeccions tindran lloc al Cinema La Lira de Tremp.

Lleida, 17 d’agost de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat