Presentació de la IV Cursa de muntanya Transllena de la Pobla de Cérvoles

ORI01_editora_2_4839_0_1

Aquesta cursa està organitzada per l’Associació Esportiva Catalunya Aventura i l’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles. El nom li ve donat perquè puja fins al cim de la Serra la Llena (que confronta amb el cim de Vilanova de Prades) passant per la seva carena i tornant a baixar. En total el recorregut és de 13 quilòmetres, amb sortida i arribada a l’Ajuntament.

El diputat de CiU, Antoni Villas ha dit que la organització d’aquest tipus d’esdeveniments en pobles petits com la Pobla de Cérvoles són molt importants, “no tant pels resultats que es puguin donar, com per l’esforç i la voluntat que hi posa la gent”.

L’alcalde de la Pobla de Cérvoles, Jaume Estradé Vall, i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, han coincidit en assenyalar que la celebració d’aquesta cursa serveix d’impuls per a la promoció del municipi i per donar a conèixer la comarca de les Garrigues.

De la seva banda, el coordinador de la cursa, Víctor Sans, ha fet una explicació tècnica de la cursa, en els seves dos vessants i ha destacat el gran nombre d’inscrits que hi ha hores d’ara, les previsions optimistes que tenen en tant el nombre de participants, com del treball de camp que s’ha hagut de fer prèviament per tal de marcar el recorregut de forma clara.

Els organitzadors preveuen una alta participació perquè cal superar una quota de més de 1.000 metres sobre el nivell del mar, així com també per les excel•lents vistes i panoràmiques que ofereix la cursa al llarg del seu recorregut. Així, les previsions fan pensar que se superarà la xifra de 400 participants.

Alhora, també s’aprofitarà part del mateix recorregut per fer una caminada popular, també en la seva quarta edició, però que en aquest cas té un recorregut de fins a 8 quilòmetres, arribant fins a la carena de la Serra la Llena.

Declaracions d’Antoni Villas

 

Lleida, 9 d’agost de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat