Presentació de la Fira de Modelisme i Wargames de les Borges Blanques

ORIpresentacio_fira_de_modelisme_de_les_borges_blanques_001_vr_editora_2_5982_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la Fira de Modelisme i Wargames que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny a les Borges Blanques.

La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló; l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i el portaveu de l’Associació de Recreació i Modelisme Divisió 45 TH de les Borges Blanques, Josep Bernaus, han estat els encarregats de presentar el certamen.

Aquesta fira, que arriba a la tercera edició, se celebrarà al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues i acollirà un gran nombre d’activitats relacionades amb el modelisme i els jocs de guerra. El certamen comptarà amb una exposició de motos i cotxes antics, una trobada de col·leccionistes de xapes de cava i una mostra de vehicles de la Segona Guerra mundial. També s’exposaran diorames, maquetes i reproduccions de tot tipus.

La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, ha destacat que les Borges Blanques viurà “un cap de setmana ple d’activitats amb una fira que és apta per a persones de totes les edats”.

En aquesta nova edició del certamen, que espera superar les 5.000 visites de la passada edició, s’hi aplegaran una cinquantena d’expositors de Catalunya i de l’Estat Espanyol que ocuparan més de 600 metres quadrats.

Per la seva part, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha indicat que la consolidació d’aquesta fira demostra l’interès creixent per aquesta temàtica i que des del consistori es treballa en l’organització d’esdeveniments d’aquestes característiques per estar al costat de les persones.

Com a principals novetats de la fira, que compta amb un pressupost de 9.000 euros, destaquen el campionat de Wargames i l’exposició de vehicles de la II Guerra Mundial.

Lleida, 28 de juny de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat