Presentació de la Campanya d’Antiviolència al futbol

Reñe_Campanya_Antiviolencia_futbol_003_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha celebrat aquesta iniciativa amb la que es transmet que el futbol, a més d’una competició, és un esport transmissor de valors com el respecte i la tolerància

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dijous en l’acte de presentació de la Campanya d’Antiviolència a l’entorn del futbol que organitza la Federació Catalana de Futbol amb l’objectiu de conscienciar que la violència, sigui física o verbal, no té cabuda.

L’acte ha comptat amb la participació del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; del president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, i del directiu i delegat a Lleida de la FCF, Jordi Terés.

La sala d’actes de la Diputació de Lleida ha estat l’escenari de la presentació d’aquesta campanya que pretén eradicar la violència a l’entorn del futbol i que coincideix amb el treball d’adequació del reglament i dels estatuts que realitza la Federació Catalana de Futbol per introduir aquestes conceptes contra la violència.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha celebrat aquesta iniciativa amb la que es deixa clar que el futbol, a més d’una competició, és un esport transmissor de valors com el respecte i la tolerància. També ha destacat la importància que aquest missatge arribi als més petits, per a que l’assimilin com a propi ja des de petits.

La campanya es donarà a conèixer a través de diferents materials, projectes i accions. La temporada 2015-2016 els jugadors sortiran al terreny de joc lluint una bandera amb el lema de la campanya, s’han dissenyat tres cartells i s’ha realitzat un vídeo promocional.

Lleida, 16 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat