Presentació de la 7a Fira d’Ous d’Euga de la Vall del Lord

Fira_Ous_Euga_001_SLI

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la 7a edició de la fira d’Ous d’Euga que se celebrarà els dies 24 i 25 d’octubre a Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers.

L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, i del coordinador de les fires de la Vall del Lord i regidor de turisme de Sant Llorenç de Morunys, Ferran Ginestà.

La Fira d’Ous d’Euga és una fira de carabasses, una hortalissa que pren aquest nom per una llegenda de Jacint Verdaguer.

La vicepresidenta Rosa Pujol ha afirmat que la fira ajuda a conèixer el territori de la Vall del Lord, així com la seva cultura i tradicions locals.

Durant els dies de la fira s’han organitzat activitats com ara una exposició de carabasses; el 5è Mercat del pagès, que compta amb una seixantena de parades de productes artesans i locals; les Olimpíades de pagès; visites guiades i activitats per als més petits. També se celebrarà una jornada sobre fructicultura ecològica a les zones de muntanya.
Lleida, 22 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat