Presentació de la 7a edició de la Transisquella de l’Albagés

ORIrosa_pujol_presentacio_transisquella_001_editora_2_6127_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la roda de premsa de presentació de la 7a edició de la Transisquella de l’Albagés, que se celebrarà diumenge 27 d’octubre i que aquest any estarà dedicat a Iñaki Lejarreta, un dels millors ciclistes de muntanya del món que va morir el passat mes de desembre atropellat per un vehicle a Iurreta (Bizkaia).

L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol; l’alcalde de l’Albagés, Albert Donés, i del director tècnic de la Transisquella, Òscar Donés.

La vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, ha indicat que es tracta d’una cursa totalment consolidada que permet els participants gaudir de l’esport i de l’entorn paisatgístic de les Garrigues.

A més, la Transisquella és una cursa de BTT solidària, ja que tots els beneficis obtinguts es donen cada anys a diferents projectes benèfics.

L’alcalde de l’Albagés, Albert Donés, ha explicat que aquest any es farà un homenatge especial a Lejarreta, que durant anys va col•laborar amb la prova.

Els organitzadors han indicat que aquest any han augmentat el nivell tècnic de la cursa. El lloc de sortida i d’arribada de la prova és el Passeig de les Garrigues i els participants poden escollir entre dues rutes. Una de llarga amb 45 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 1.183 metres o una altra de més curta de 34 quilòmetres i un desnivell positiu de 795 metres.

El nombre màxim de participants és de 300 i fins ara hi ha una seixantena d’inscrits. Els organitzadors també han destacat la implicació dels veïns del municipi, ja que la prova compta amb una setantena de voluntaris.

Lleida, 22 d’octubre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat