Presentació de la 6a Festa del Vi Blanc Jove

ORIfesta_vi_jove_blanc_editora_2_5002_0_1

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 6a edició de la Festa del Vi Blanc Jove a Lleida que se celebrarà en els bars i restaurants col·laboradors el proper 1 de desembre entre les 19.00 hores i les 22.00 hores. L’acte ha estat presidit pel vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica i vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, i ha comptat amb la participació de la secretària de la DO Costers del Segre, Olga Codina, i del vicepresident de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Miquel Queralt.

El vicepresident tercer de la Diputació ha dit que la campanya té com a objectiu principal donar a conèixer el vi blanc entre la joventut. Perdices ha afegit que la festa té una àmplia repercussió empresarial i que contribueix a la dinamització econòmica de Lleida.

La 6a edició de la Festa del Vi Blanc Jove a Lleida, que compta amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, pretén impulsar la cultura dels vins de les comarques de Lleida i, a la vegada, el consum moderat i responsable per part dels joves.

Durant la jornada del dijous 1 de desembre es podran adquirir tiquets que donaran dret a l’adquisició d’una “tapa” i una copa de vi blanc de la DO Costers del Segre. La campanya, en la que hi participen 15 restaurants de Lleida, té previst distribuir 5.000 tiquets.

Els vins de la DO Costers del Segre formen part de la marca Lleida Qualitat (LQ), que promociona els productes agroalimentaris de qualitat de les Terres de Lleida. Amb LQ, el Patronat de Promoció Econòmica de Lleida dóna suport a la difusió dels productes lleidatans de qualitat per tal de millorar la comercialització i el consum dels mateixos entre els comerciants, els distribuïdors del sector i els consumidors finals.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat