Presentació de la 5a Trobada de Dones Rurals del Pla d’Urgell

ORIjornada_dones_rurals-01_editora_2_4989_0_1

A la roda de premsa hi han assistit el diputat de CiU, Gerard Sabarich, l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, la regidora de l’Àrea de la Dona de Bell-lloc d’Urgell, Montse Segura, i la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Carme Castelló.

El diputat de CiU, Gerard Sabarich, ha recordat durant la seva intervenció que es tracta d’unes jornades consolidades i que són un referent no només a les comarques de Lleida, sinó a tot Catalunya.

De la seva banda, l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, ha dit que les jornades estan enfocades aquest any a les noves tecnologies i al comerç internacional.

El president de la Diputació, Joan Reñé, ha saludat els organitzadors de la jornada i els ha desitjat èxit tant pel que fa a la quantitat de participants com pel que fa les reflexions que puguin sorgir de les ponències i debats que es realitzaran al llarg de tot el dia.

Durant la jornada es plantejaran temàtiques com la de ‘les polítiques públiques de l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Generalitat de Catalunya de foment de les TIC i creació d’ocupació femenina en el món rural’, a càrrec de Carme Castelló, ‘l’experiència de les dones d’Unió de Pagesos en el foment de les TIC: Pageses.cat’, a càrrec de Paquita Escoi, tècnica de l’àrea de formació d’Unió de Pagesos i coordinadora de pageses.cat; el ‘pla pilot del FIDEM d’intercanvi d’experiències entre dones emprenedores rurals ‘Rurals, xarxa de networking i TIC’’, a càrrec de Maite Palomino, membre del Patronat de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM): i una taula rodona sobre les experiències de dones empresàries de l’àmbit rural lleidatà.

Aquestes intervencions tindran lloc a la sala de conferències de la incubadora d’empreses de Bell-lloc, excepte el dinar i la pausa-cafè, que es duran a terme a la Sala de la Societat Cultural Recreativa.

Els organitzadors preveuen que hi assisteixin més de 400 dones procedents de la comarca del Pla d’Urgell i de la resta de comarques de Catalunya.

Lleida, 22 de novembre de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat