Presentació de la 4a Marxa Trail Les Peülles 54

Marxa_les_peulles_WEB

La Diputació de Lleida acull la presentació de la 4a Marxa Trail Les Peülles 54

Marxa_les_peulles_SLI

La Diputació de Lleida acull la presentació de la 4a Marxa Trail Les Peülles 54

La marxa se celebrarà el 15 de maig amb dos recorreguts circulars de 54 i 34 quilometres pels pobles de les Avellanes, Vilanova de la Sal, Santa Linya i Tartareu

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la quarta Marxa-Trail Les Peülles 54 amb la presència del vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich; del primer tinent-alcalde de l’Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya, Miquel Marcelino; del president del Club Esportiu les Peülles, Miquel Rúbies, i dels altres representats del Club, Lluís Garrofé i Jordi Prior.

Aquesta Marxa se celebrarà diumenge 15 de maig i transcorrerà pels pobles de les Avellanes, Vilanova de la Sal, Santa Linya i Tartareu. És un recorregut circular amb l’objectiu de donar a conèixer aquests pobles i paisatges de la comarca de la Noguera mitjançat la pràctica de l‘esport.

El vicepresident tercer, Gerard Sabarich, ha afirmat que és un goig poder descobrir la bellesa del paisatge primaveral de la Noguera, en aquest cas, mitjançant aquesta oferta esportiva i turística, que posa en valor la nostra cultura i patrimoni, alhora que dinamitza l’economia local dels nostres municipis.

Com en anteriors edicions, s’han organitzat dos recorreguts. Els participants podran escollir entre un recorregut de 54 quilòmetres i 1932 metres de desnivell positiu acumulat i un altre de 34 quilòmetres i 1119 metres de desnivell. Els dos recorreguts tenen el mateix punt de sortida i d’arribada: el pavelló poliesportiu de les Avellanes, a les set del matí.

El tresorer del Club Esportiu les Peülles, Lluís Garrofé, ha explicat que la marxa neix quan el Grup Excursionista Les Peülles, amants de l’esport i de la natura, van donar a conèixer diversos itineraris únics de la zona de gran bellesa i diversitat.

Segons els organitzadors, s’esperen uns 400 participants i un total de 50 voluntaris col·laboraran en l’organització de la Marxa Trail.

La inscripció té un preu de 20 euros pels federats i 24 pels no federats, inclou esmorzar, dinar, avituallaments, samarreta i servei de fisioterapeuta.

Lleida, 10 de maig de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat