Presentació de la 4a edició de la Cursa de la Nòria de Torrelameu

Cursa_Noria_Torrelameu_001_SLI

Ja tenen un centenar d’inscrits que recorreran el paisatge agrícola i l’entorn de la riba del riu Noguera Ribagorçana

Torrelameu acollirà un any més la 4a edició de la Cursa de la Nòria, que se celebrarà el pròxim diumenge 13 de març amb dos recorreguts de 5 i de 10 quilòmetres.

El diputat Eloi Bergós ha presentat en roda de premsa aquesta cursa, juntament amb l’alcalde de la localitat, Carles Comes, i els organitzadors de la mateixa, Josep M. Tersa, Xavier Torres i Genís Leal.

Bergós ha afirmat que amb l’ajuda de la Diputació de Lleida aquestes curses serveixen com a element vertebrador dels nostres municipis i sobretot per fomentar els hàbits saludables. En aquest cas, la cursa dóna l’oportunitat de conèixer el paisatge agrícola i l’entorn de la riba del riu Noguera Ribagorçana.

Segons ha explicat un dels organitzadors, Josep M. Tersa, es tracta d’una cursa amb dos recorreguts previstos on es combina l’asfalt i la terra. El recorregut més llarg té 10 quilòmetres i el curt és de 5. L’inici de la mateixa està prevista a les 10 hores al Parc de la Nòria, un emblemàtic emplaçament que també dóna nom a la cursa.

Aquest any, els organitzadors preveuen consolidar la cursa superant els 140 participants, malgrat coincidir amb d’altres proves esportives rellevants. Per garantir la qualitat i la bona atenció dels participants, els organitzadors han fixat el límit en 250 inscripcions. Fins al moment, ja compten amb un centenar de corredors apuntats.

La cursa també té vessant solidària. Finalitzada la competició, els organitzadors tenen previst lliurar a l’Associació Estel un xec solidari amb l’import d’un euro per corredor inscrit.

Lleida, 8 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat