Presentació de la 2a cursa entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus

Cursa_entre_vinyes_001_SLI

2a cursa de la verema del celler Tomàs Cusiné

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 2a cursa entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus.

La presentació ha comptat amb el diputat Enric Mir; l’Ester Tort, membre de l’equip organitzador GoGoRunners Club; l’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué, i la directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus, Mireia González Antó.

Aquesta cursa se celebrarà diumenge 18 d’octubre al Vilosell i comptarà amb dos recorreguts, un de 8 quilòmetres i un altre de 16 quilòmetres. Ambdós circuits passaran per les vinyes del celler Tomàs Cusiné i destaca com un dels grans atractius del recorregut, l’itinerari de les cabanes de pedra anomenada “La Ruta de les Cabanyes”.

El diputat Enric Mir ha destacat que el paper de la Diputació de Lleida és estar al costat del territori i dels municipis en la promoció turística, ja que aquests esdeveniments esportius es diferencien d’altres curses pel fet que atrauen molta gent que vol conèixer el paisatge i l’entorn paisatgístic, com també la cultura del vi.

L’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué, ha manifestat l’agraïment per muntar aquesta cursa al municipi, ja que permetrà donar a conèixer el seu entorn.

Aquesta iniciativa s’ha organitzat en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus, una entitat sense ànim de lucre creada per metges especialistes de l’Institut de Recerca de Lupus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Es pretén donar a conèixer una malaltia desconeguda per molta gent.

La directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus, Mireia González Antó, ha explicat que un percentatge del preu de la inscripció anirà destinada a aquesta fundació per promoure la investigació del lupus.

La cursa Entre Vinyes forma part del Circuit del Vi i aquest any l’han format dues curses i, el 2016, es veurà ampliat en una cursa més. Els organitzadors esperen arribar al centenar d’inscripcions.
Lleida, 5 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat