Presentació de la 1a cursa de la verema del celler Tomàs Cusiné, en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus

Cursa solidaritat lupus 3

La sala de premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació de la 1a cursa de la verema del celler Tomàs Cusiné, en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus.

La presentació ha comptat amb l’Arcadi Climent, membre de l’equip organitzador Lleida World Extrem; l’alcalde d’El Vilosell, Jordi Nogué, i la directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus, Mireia González Antó.

Aquesta cursa se celebrarà diumenge 5 d’octubre a El Vilosell i comptarà amb dos recorreguts, un de 8 quilòmetres i un altre de 16 quilòmetres. Ambdós circuits passaran per les vinyes del celler Tomàs Cusiné i la més llarga pujarà fins la Serra de la Llena, tal i com ha explicat l’Arcadi Climent, membre de l’equip organitzador Lleida World Extrem.

L’alcalde d’El Vilosell, Jordi Nogué, ha manifestat l’agraïment per muntar aquesta cursa al municipi, ja que permetrà donar a conèixer el seu entorn.

Aquesta iniciativa s’ha organitzat en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus, una entitat sense ànim de lucre creada per metges especialistes de l’Institut de Recerca de Lupus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, que presideix el doctor Josep Ordi Ros, coordinador de la Unitat de Lupus del Servei de Medicina Interna.

La directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus, Mireia González Antó, ha explicat que un percentatge del preu de la inscripció anirà destinada a aquesta fundació per promoure la investigació del lupus.

Els organitzadors preveuen la participació d’entre 100 i 150 corredors.

Lleida, 26 de setembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat