Presentació a la Diputació de Lleida de la Guia de la Comunicació 2013

ORIjoan_rene_presentacio_guia_de_la_comunicacio_001_editora_2_6036_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut una representació del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida, encapçalada pel seu president a Lleida, Josep Lluís Cadena, per presentar la Guia de la Comunicació 2013 de les comarques lleidatanes.

Aquesta guia, que finança la corporació i ha imprès la Impremta de la corporació, compta amb 294 pàgines d’informació útil per a periodistes, administracions i entitats.

La principal novetat de la Guia de la Comunicació és que, a més del tradicional format en paper, es treballa en l’elaboració d’una versió totalment digital, la qual cosa facilitarà la seva actualització permanent.

En total, s’ha editat un miler d’exemplars de Guia de la Comunicació 2013.

Aquesta és una mostra més de la estreta relació que manté la Diputació de Lleida amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida i que es tradueix en el conveni de col·laboració que permet la cessió d’ús d’un local propietat de la corporació per acollir la seu del col·legi o en la col·laboració amb el Premi Pica d’Estats per ajudar a difondre les ofertes turístiques de la demarcació.

Lleida, 26 de juliol de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat