Presentació a la Diputació de la nova edició de la Cursa BTT Terra d’Oliveres d’Arbeca

Cursa_BTT_Terra_oliveres_Arbeca_001_SLI

La cursa passarà aquest any pels Vilars d’Arbeca i els organitzadors preveuen arribar als 500 participants

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 8a Cursa BTT Terra d’Oliveres, que organitza el Club Ciclista d’Arbeca amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu de les Garrigues i l’Ajuntament d’Arbeca.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat Enric Mir; del director de la cursa Terra d’Oliveres, Marc Ribera, i del regidor d’Esport de l’Ajuntament d’Arbeca, Albert Felip Boldú. També ha assistit l’alcalde d’Arbeca, Joan M. Simó.

La marxa ciclista no competitiva tindrà lloc el proper diumenge 10 de setembre i es complementarà amb la celebració de la VI Fira de la BTT, amb material esportiu que inclou roba, material tècnic i complements relacionats amb el món de la bicicleta.

El diputat Enric Mir ha destacat la promoció turística i d’interès cultural que promou aquesta cursa, que aquest any també passarà pels Vilars d’Arbeca.

La prova ofereix als participants tres circuits a escollir:

    • Circuit llarg: de 60 km amb 1.400 metres de desnivell
    • Circuit mitjà: de 40 km amb 700 metres de desnivell
    • Circuit curt: de 20 km amb 250 metres de desnivell

El president del Club Ciclista d’Arbeca, Marc Ribera, ha explicat que el circuit de 20 km està pensat per aquelles persones que s’inicien amb la BTT, el de 40 km per aquells que ja tenen certa experiència i volen gaudir de corriols i trialeres i el de 60 km està ideat pels ciclistes que volen distàncies llargues i recorreguts més tècnics.

Per la seva banda, el regidor de l’Ajuntament d’Arbeca, Albert Felip, ha explicat que la cursa és un bon reclam per al municipi i tot i que les inscripcions van més lentes aquest any, confien arribar als 500 participants.

Finalment, destacar que malgrat no ser una cursa competitiva la classificació és puntuable per la Xallenger Garrigues.

Lleida, 28 d’agost de 2017

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat