Preparem una trobada sobre el protocol de la pobresa energètica

Reunio_protocol_pobresa_energetica_001_SLI

L’assessor de Relacions amb Entitats i Associacions, Antoni Fo, amb Marià Morera de l’Agència Catalana del Consum i amb la diputada Rosa Maria Mora

De la mà de l’Agència Catalana del Consum organitzarà una reunió amb els tècnics dels serveis socials dels consells comarcals per informar-los

La Diputació de Lleida prepara una trobada per informar els consells comarcals sobre les novetats que s’han introduït als protocols d’aplicació de la llei que garanteix el dret d’accés als subministraments d’aigua potable, electricitat i gas a persones en risc d’exclusió residencial que no poden pagar les factures d’aquests subministraments.

El passat 5 d’agost de 2015 es va publicar al DOGC la Llei 24/2015, del 29 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica.

Posteriorment, es va redactar una guia amb els protocols d’aplicació d’aquesta normativa per facilitar la tasca al personal tècnic de les àrees socials dels diferents ens locals implicats. Ara s’han introduït una sèrie de canvis i novetats que des de l’Agència Catalana del Consum volen fer arribar a tots els ens implicats, com els ajuntaments i consells comarcals.

L’assessor de Relacions amb Entitats i Associacions, Antoni Fo, s’ha reunit amb Marià Morera de l’Agència Catalana del Consum i amb la diputada Rosa Maria Mora amb l’objectiu d’organitzar a la mateixa corporació una sessió informativa sobre les novetats del protocol d’actuació.

 

Lleida, 22 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat