Pregó de festes del president de la Diputació a la Granja d’Escarp

ORIrene_amb_lalcalde_manel_sole_despres_del_prego_editora_2_5445_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l’encarregat de fer el pregó de festes que La Granja d’Escarp celebrarà des d’aquest dijous i fins diumenge en honor a Sant Jaume.

En la seva intervenció, el president de la Diputació ha destacat la importància de la celebració de les festes majors com a element integrador i cohesionador de la societat.

“Són un acte de comunitat, de ciutadania, de compartir, de participar”, ha dit Reñé, que ha afegit que “els municipis són l’arquitectura de la convivència i que als pobles el sentiment de pertinença batega amb fermesa”.

La lectura del pregó ha tingut lloc a la Plaça Nova del municipi després del parlament de l’alcalde, Manel Solé, qui ha agraït públicament a Joan Reñé els seus plantejaments ferms en defensa del territori i dels seus 231 municipis.

Unes paraules que el president de la Diputació de Lleida ha correspost amb gratitud i destacant que “el fet d’anar tots junts és una garantia en la defensa del territori”.

Durant l’estada a la Granja d’Escarp, el president de la Diputació de Lleida també ha signat el Llibre d’Honor d’aquest municipi.

L’han acompanyat en la visita la diputada i portaveu de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, i el Cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles.
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat