El Ple aprova definitivament la Relació de Llocs de Treball de la Diputació després de 22 anys

Reñe_ple_gener_001_SLI

El president Joan Reñé en el transcurs del ple del mes de gener de 2017

Reñe_votacio_ple_gener_001_SLI

Votació al ple de gener de 2017 de la Diputació de Llida

La corporació dóna suport a Unió de Pagesos de Catalunya i a l’organització de la marxa pagesa a través d’una moció

El Ple de la Diputació de Lleida ha aprovat definitivament aquest divendres la proposta de Relació de llocs de treball (RLT) del personal de la Diputació de Lleida i dels seus organismes autònoms després de 22 anys d’infructuoses negociacions d’etapes de govern anteriors.

La Diputació de Lleida va arribar el passat mes de juny a un acord, en el marc de la Mesa Negociadora única de personal funcionari i laboral, amb els sindicats CCOO i UGT per crear la nova RTL, que ha estat aprovada aquest divendres.

La nova Relació de Llocs de Treball atén les necessitats d’una administració més transparent, eficient i de servei, ja que retribuirà tots els treballadors segons el lloc que desenvolupen, facilitarà la promoció interna i posarà fi a un document que ha quedat obsolet.

Altres punts aprovats

 En el Ple d’aquest mes de gener ha pres possessió el nou diputat provincial del grup d’ERC, Ignasi Comella.

També s’ha aprovat el conveni entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida, en relació amb el programa per a l’estimulació del llenguatge i la comunicació 0-3, a les escoles Especials Llar de Sant Josep i el conveni de col·laboració entre la Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Espot, per al traspàs del tram de travessia urbana de la carretera local, codificada com a LV-5004A.

El Ple també ha donat llum verda a l’acceptació de la delegació de l’Ajuntament d’Agramunt a l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de la gestió i recaptació de les sancions derivades de la llei sobre el trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària.

També s’ha donat compte del període mig de pagament del mes de desembre 2016, que se situa en 2,27 dies a partir dels 30 dies de la presentació de les factures.

Mocions

El primer Ple d’aquest 2017 ha aprovat tres mocions, una de suport a Unió de Pagesos de Catalunya i l’organització de la marxa pagesa, una altra a favor de la competitivitat de l’aeroport de Lleida-Alguaire i una tercera per declarar la Diputació de Lleida, institució promotora de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC).

 

Lleida, 20 de gener de 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat