Perelló i els alcaldes del Pallars es reuneixen amb el president Torra per parlar de la inversió en el territori i la millora dels protocols de seguretat

PALLARS-GENERALITAT-2

La reunió, celebrada al Palau de la Generalitat, també ha servit per establir un calendari de trobades trimestrals entre totes les parts   

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha participat aquest dijous en la reunió celebrada al Palau de la Generalitat amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i els alcaldes del Pallars.

A la trobada també hi han pres part el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos L. Isús; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; el director general de Polítiques de Muntanya, Albert Alins; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el secretari general d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miguel Àngel Escobar; i la delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós.

Tal com es va comprometre, Perelló ha acompanyat els alcaldes pallaresos a la reunió que aquests van sol·licitar amb el president de la Generalitat. La trobada ha estat marcada per la col·laboració entre totes les parts i en tots els temes, i de fet, s’ha acordat mantenir reunions de caràcter trimestral per tal de seguir establint sinergies, més encara quan en l’horitzó hi ha la preparació del projecte per a optar als Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona del 2030.

De la mateixa manera, els dirigents municipals han demandat a Torra una major inversió al territori i així poder aplicar els acords presos fa uns dies en la trobada que van celebrar a la Diputació de Lleida, en la quan van donar suport a la cerca de millores en les mesures i els protocols de seguretat per a la gestió dels riscos d’inundabilitat a la comarca, així com la millora en els accessos als nuclis de població. En aquest sentit, la Diputació ha refermat el compromís que va adquirir en aquella trobada per tal d’adquirir nova tecnologia que permeti gestionar aquests riscos d’inundabilitat.

 

Barcelona, 11 d’abril de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat