La Diputació, a la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa

FiraSantJosep1-WEB

FiraSantJosep2-SLI

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida d’aquest certament agrícola al Centre Cultural de Mollerussa 

La 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa ha estat inaugurada aquest dissabte al Centre Cultural de Mollerussa, pel president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló.

El vicepresident Eloi Bergós, el diputat Francesc Sabanés, i altres diputats de la Corporació també han assistit a l’acte inaugural, que ha comptat amb la presència, entre d’altres, de la consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà; de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull; i del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. Un cop feta la protocol·lària tallada de cinta, han efectuat una visita a la fira.

La Fira de Sant Josep se celebrarà fins dimarts vinent, dia 19, i compta amb 294 expositors, catorze més que l’edició anterior. També ha crescut l’espai que ocupa, 25.151 metres quadrats, uns 5.000 més que en l’edició passada. El creixement obeeix, en part, a la celebració del Saló del Tractor, de caràcter biennal, que compta amb onze empreses participants. Pel que fa al Saló de l’Automòbil, acull 26 firmes que vendran cotxes nous. En aquest sector també hi haurà un expositor de motos i un altre de caravanes. També cal destacar que se celebren les 40 edicions de les Jornades Tècniques i dels premis d’innovació en maquinària i els 18 de la Borsa Interpirinenca de Cereals, a més del quart Aplec de Joves del Camp, que comptarà amb la participació de la consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà.

 

 

Mollerussa, 16 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat