Pagès Editors s’incorpora al programa ‘Reempresa’ que impulsa la Diputació de Lleida per acompanyar les empreses en els seus plans de creixement

Pagès_02

Pagès_04

Pagès_03

Pagès_01

El president de la Diputació, Joan Talarn, i la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, han visitat l’editorial i els seus tallers d’impressió

 

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, ha visitat aquest dijous les instal·lacions de Pagès Editors, acompanyat del president de Pagès Editors, Lluís Pagès, i de la directora, Eulàlia Pagès.

 

Durant la trobada, Pagès Editors ha informat que s’incorpora al programa ‘Reempresa’ que impulsa la Diputació de Lleida, juntament amb la patronal CECOT, per acompanyar les empreses en els seus plans de creixement. Pagès Editors, editorial amb impremta i distribuïdora pròpies ubicades a la ciutat de Lleida, està adaptant els seus plans de negoci a les noves tendències de lectura i tecnologies mantenint com a base l’edició de llibres en paper. Actualment és l’única editorial catalana que ha creat un segell propi amb novel·la gràfica d’autors catalans.

 

Talarn ha posat en valor la importància per a Lleida de disposar d’una editorial de renom a l’espai literari nacional i que, a més, sempre inclou als crèdits dels seus llibres que s’imprimeixen a Lleida.

 

Lleida, 30 de juny de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat