Padilla participa en la presentació de les fires Lleida Moto, Lleida Bike, Lleida Tuning i Cucalòcum Primavera

ORIlleidamoto-01_editora_2_5183_0_1

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha participat aquest dimarts en l’acte de presentació de les fires Lleida Moto, Lleida Bike i Lleida Tuning i Cucalòcum Primavera, que se celebraran del 24 al 25 de març d’abril i del 2 al 5 d’abril, respectivament.

Padilla ha assenyalat que l’aposta firal de Lleida és molt important i cada any queda palesa amb fires com les que agrupen el sector del motoristes, els ciclistes i els amants dels cotxes. En aquest sentit, s’espera que les fires de Lleida Moto, Lleida Bike, i Lleida Tuning les visitin prop de 15.000 visitants, i la del Cucalocum Primavera, uns 10.000 visitants.

Lleida Moto, Lleida Bike i Lleida Tuning se celebrarà als pavellons 3 i 4 i comptarà amb 48 expositors distribuïts pels 20.000 metres quadrats d’exposició.

D’altra banda, aquest dimarts també s’ha presentat el Cucalòcum Primavera, que se celebrarà del 2 al 5 d’abril d’abril al pavelló 3 de Fira de Lleida. El certamen, pensat per la diversió dels més petits, inclourà una vintena d’activitats. El vicepresident primer de la Diputació ha explicat que es tracta d’una fira molt valorada per pares i fills perquè permet que, en dies de vacances, s’ampliï el ventall d’activitats ofertes.

Lleida, 20 de febrer de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat