Obertura al trànsit del pas superior sobre el ferrocarril a Bell-lloc

Pas_superior_Bell-lloc_002_WEB

Obertura al trànsit del pas superior sobre el ferrocarril a Bell-lloc

Pas_superior_Bell-lloc_002_SLI

La carretera LV-3311, que va de Bellvís a Bell-lloc, s’obrirà al trànsit amb restriccions a partir de dijous 24 de setembre

Les obres de millora del pas superior sobre el ferrocarril que la Diputació de Lleida desenvolupa a la carretera LV-3311 a la població de Bell-lloc d’Urgell avancen a bon ritme i ja es troben en la seva fase final.

La millora contempla l’eixamplament del tauler de pas de la calçada per a vehicles, que passarà dels 7,20 metres actuals a 8,10 metres d’amplada. A més, incorpora una passarel·la per a vianants adossada a l’estructura actual, de 2,06 metres d’amplada, per millorar les condicions de pas dels vianants que utilitzen la infraestructura per accedir a les urbanitzacions situades a ambdós costats del ferrocarril.

Part de les obres a l’estructura es van executar en horari nocturn per qüestions relacionades amb la seguretat de la línia ferroviària, d’acord amb l’autorització atorgada per ADIF.

Ara només resta finalitzar el lateral de la passarel·la de vianants on se seguirà treballant amb les corresponents proteccions fins a la finalització de la totalitat de les obres.

El pressupost d’aquesta obra ascendeix a la quantitat de 529.313 euros.
Bell-lloc d’Urgell, 23 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat