Oberta la convocatòria de la 13a edició dels Premis LO atorgats per la Diputació de Lleida

ORIpremis_lo-01_editora_2_5523_0_1

La Diputació de Lleida ha obert la convocatòria de la 13a edició dels ‘Premis LO: Premis als millors projectes empresarials’ corresponents a l’anualitat 2012.

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) del 27 de setembre de 2012 ha publicat les bases d’aquests premis que pretenen incentivar la presentació de projectes empresarials que per les seves característiques es consideren exemples vàlids per crear un teixit empresarial fort i divers a les comarques lleidatanes.

Aquests guardons també volen ser un reconeixement a les empreses ja consolidades que serveixen de model a nous emprenedors. Les modalitats dels premis convocats són les següents:

  • Apartat de nous projectes empresarials:

Premi a la innovació (3.650 euros de dotació)
Premi al/la jove emprenedor/a (3.650 euros de dotació)
Premi a l’empresa sostenible i adequació al territori (3.650 euros de dotació)
 

  • Apartat d’empreses consolidades:

Premi a la responsabilitat social empresarial (premi de reconeixement sense dotació econòmica)
Premi “Lo Emprenedor” (premi de reconeixement sense dotació econòmica)
 

Les persones interessades en participar en el concurs poden presentar la seva sol·licitud al Registre del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida fins el 26 d’octubre de 2012. Per obtenir més informació els interessats poden consultar el web: http://www.promocioeconomica.cat.

(Imatge d’arxiu de l’acte de lliurament de l’anterior edició dels Premis LO a la Diputació de Lleida el 15 de desembre de 2011)

Lleida, 1 d’octubre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat