Noves iniciatives del CEEILleida

ORIconveni_ceei_lleida_i_cei_val_daran_editora_2_5530_0_1

El Conselh Generau d’Aran i la Fundació Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida han subscrit un conveni de col•laboració entre les dues entitats.

D’aquesta manera, el CEEILleida oferirà assessorament al CEI Val d’Aran en matèries com la realització del Pla d’Empresa, recerca de recursos financers o màrqueting i col•laborarà en les despeses de formació, seminaris o jornades, publicitat, assistència a fires o altres activitats que determini al comissió de seguiment.

El síndic d’Aran, Carlos Barrera; el conseller d’Administració Pública, Finances i Coneixement, Luís Carlos Medina, i el president del Consell Directiu del CEEILleida, Pau Perdices, van signar l’acord aquest dimecres.

Cicle de seminaris al CEI Borges Blanques

El CEI Borges Blanques, que forma part de la xarxa dels CEI de la Diputació de Lleida, s’ha sumat al cicle de seminaris que el CEEILLEIDA posa a l’abast dels centres empresarials del territori.

Aquest dijous a les 7 de la tarda s’inicia la primera de les sis sessions especialitzades en cada un dels punts imprescindibles per la creació d’una empresa, impartits per docents experimentats en cada una de les matèries.

La primera sessió anirà a càrrec del professor de la UdL, José Manuel Alonso, i es desenvoluparà sota el títol “La creació de l’empresa: de la idea al negoci”. L’acte comptarà amb la participació de la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa Perelló, i l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir.

L’objectiu d’aquest seminari és donar formació especialitzada als futurs emprenedors, contribuir a difondre l’emprenedoria acompanyant-los a desenvolupar el seu pla d’empresa, i per altra banda, promocionar les instal•lacions que el consistori posa l’abast d’aquelles persones que tenen una idea innovadora i volen consolidar el seu negoci en aquesta localitat.

Lleida, 4 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat