Nova pista poliesportiva a Vilagrassa

ORIfoto_vilagrassa_1_editora_2_6479_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dissabte l’acte d’inauguració de la pista poliesportiva municipal de Vilagrassa.

L’acte també ha comptat amb la participació de l’alcalde de Vilagrassa, Jordi Serés, de la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa M. Perelló, de la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa M. Mora, i de la diputada Josefina Bernades, entre altres representants institucionals.

La pista poliesportiva, amb un pressupost que ronda els 34.000 euros, ha estat finançada gairebé íntegrament per la Diputació de Lleida, a través dels seus plans d’inversions. En la seva intervenció, Reñé ha recordat que els equipaments i els serveis són claus per a la supervivència dels municipis i que la col·laboració entre les administracions és bàsica per aconseguir bastir aquestes infraestructures en municipis petits com el de Vilagrassa.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, Jordi Serés, ha agraït la col·laboració de la Diputació hi ha explicat que la voluntat de l’ajuntament és que la pista serveixi també en un futur com a pati de la nova escola. L’acte d’inauguració s’ha conclòs amb una exhibició de patinatge infantil a la nova pista poliesportiva municipal.

Lleida, 6 de setembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat