Fem costat a la Mostra de Vins i Caves de proximitat d’Agramunt

Mostra_vins_Agramunt_001_SLI

Presentació a la Diputació de la Mostra de Vins i Caves de proximitat d'Agramunt

La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, ha destacat el doble vessant d’iniciatives com aquestes, que donen a conèixer els productes de proximitat i alhora ofereixen una proposta d’oci

La Diputació de Lleida dóna suport a la tercera edició de D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat d’Agramunt, que s’ha presentat aquest divendres a la sala de premsa. La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, ha destacat el doble vessant d’iniciatives com aquestes, perquè donen conèixer els productes de proximitat i alhora ofereixen una proposta d’oci.

S’hi podran degustar productes de proximitat de 24 bodegues, cellers i elaboradors de vi (20 de la DO Costers del Segre) i d’una dotzena d’expositors gastronòmics. A més, i com a novetat, s’han previst un recorregut guiat pel patrimoni arquitectònic, amb tast de vins i gastronomia.

A l’acte de presentació, també hi ha participat l’alcalde en funcions d’Agramunt, Bernat Solé, que ha destacat la consolidació de la mostra; el president de l’Associació Festa, Gastronomia i Cultura, Jordi Figuera, que ha fet incís en el maridatge entre el turisme cultural i els productes locals; i el sommelier de Selecte Wine Store i segon premi Nas d’Or 2013, Jordi Martínez, que ha reblat aquest apartat fent referència als maridatges conduïts pels sommeliers Jordi Martínez de Selecte Wine Store (segon premi Nas d’Or 2013) i Xavier Ayala juntament amb el cuiner Jaume Mora de Fonda Farré i un maridatge per explorar les possibilitats dels vins de la DO Costers del Segre amb formatges d’Agramunt a càrrec de l’enòleg Ramon Cerdà.

Lleida, 29 de maig de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat