Nova edició de la Fira del Comerç i el Rebost d’Alcarràs

El certamen, que se celebrarà diumenge vinent, dona a conèixer els diferents comerços i serveis del poble relacionats amb dos dels productes locals més importants: la fruita i l’embotit

La Fira del Comerç i el Rebost d’Alcarràs espera diumenge vinent uns 15.000 visitants en la que serà la 26a edició de FiraComerç i la 6a de FiraRebost. El certamen s’ha presentat aquest dilluns a la Diputacio de Lleida, que un any més dona suport a la iniciativa.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat Josep Ibarz; de l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra; i de la regidora de Cultura i Festes, Laia Sisó. En la seva intervenció, Josep Ibarz ha destacat que es tracta d’una fira recomanable des de tots els punts de vista, fins i tot del pedagògic, ja que “dona a conèixer activitats tradicionals i artesanals”, de manera que combina “cultura, comerç i patrimoni”.

L’Ajuntament d’Alcarràs i l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs (ACSA) en són els organitzadors. L’alcalde Miquel Serra ha destacat que hi haurà 30 expositors vinculats amb els productes de proximitat i el rebost, 60 vinculats al comerç i 10 més que participaran a la mostra d’oficis antics, a més de 30 motos i 20 cotxes, tractors i camions antics.

Els elements principals de la fira són els productors de la zona, tot i ser una fira oberta al rebost de tot el territori català. La temàtica principal és, doncs, la fruita i la carn en les versions de confitures, melmelades i embotits.

Lleida, 16 d’octubre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat