Nova convocatòria de subvencions a empreses per a la participació en fires i salons d’àmbit internacional

Aprovada aquest dimecres en la reunió del Consell Rector del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputacio de Lleida (Promeco), que s’ha reunit a la Sala Viladrich de la Diputació

El Consell Rector del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputacio de Lleida (Promeco) reunit aquest dimecres a la Sala Viladrich del Palau de la Diputació, sota la presidència del vicepresident d’aquest òrgan autònom, Enric Mir, ha aprovat la convocatòria per a l’anualitat 2019 de les subvencions a empreses per a la participació en fires i salons d’àmbit internacional, una vegada aprovades definitivament les bases després de la seva exposició pública. Aquest fet es produeix perquè és la voluntat de la institució mantenir la col·laboració amb les empreses de Lleida en la seva expansió internacional mitjançant la participació activa en fires i salons d’àmbit internacional, tal com s’ha fet en els darrers exercicis. S’hi destinarà un pressupost de 135.000 €.

D’altra banda, ha aprovat regular el procediment per a la concessió directa d’ajuts als ajuntaments de la demarcació de Lleida signataris del Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses, per a la redacció del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), per tal d’incloure-hi actuacions d’adaptació al canvi climàtic en aspectes com gestió d’aigua de boca, sanitat pública o resiliència d’infraestructures.

Aquest fet permetrà que s’hi acullin ajuntaments de la demarcació de Lleida que estiguin adherits al Pacte i vulguin actualitzar el Pla d’Acció d’Energia Sostenible amb actuacions d’adaptació com a aquells que s’hi vulguin adherir de nou.

D’aquesta manera, s’hi podrà acollir la redacció del PAESC, del municipi sol·licitant, segons els criteris fixats per l’Oficina del Pacte dels Alcaldes, d’acord amb el model proposat per la Diputació de Lleida.

Lleida, 13 de març de 2019

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat