Nous nomenaments a direccions i coordinacions

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

En data d’avui, 30 de setembre de 2011, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha signat els decrets de nomenament dels càrrecs eventuals que s’especifiquen a continuació:

Xavier Monné Gimeno, en el càrrec de Director de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals. És funcionari de la Diputació de Lleida. Ha treballat fins a l’actualitat com a Cap de Gestió de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals d’aquesta corporació.
Alexis Guallar i Tàsies, en el càrrec de Director de Recursos Humans
Ramon Cònsola i Palau, en el càrrec de Director de La Caparrella
Ramon Lleonart Puerto, en el càrrec de Coordinador de Serveis Tècnics. És funcionari dels Serveis Tècnics de la Diputació de Lleida.
 

Així mateix, en data de 29 de setembre de 2011 s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) els següents nomenaments:

Antoni Piñol i Rodríguez, en el càrrec d’Assessor de Presidència en matèria d’Innovació Empresarial i Promoció Econòmica. És funcionari del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
Gerard Serra i Martínez, en el càrrec de coordinador de Noves Tecnologies. És funcionari del Servei d’Informàtica de la Diputació de Lleida.
 

Mentre, en les propers setmanes es procedirà al nomenament de les persones que ocuparan, respectivament, les direccions del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat