Nou servei per consultar l’estat de les carreteres de la Diputació

Visor Incidències

Visor Carreteres

Actualitza informació sobre els 824 quilòmetres de xarxa viària local titularitat de l’ens

La Diputació de Lleida ha posat en marxa un nou servei amb informació actualitzada de l’estat dels 824 quilòmetres de carreteres de titularitat de la corporació provincial.

El servei s’ofereix a través d’un visor d’incidències actives i programades (planificades) a les carreteres gestionades per la Diputació de Lleida. La informació s’actualitzarà en el moment en què el Servei de Vies i Obres de la pròpia Diputació té coneixement de les possibles afeccions que es puguin produir a la xarxa, com ara per incidències meteorològiques o esllavissades.

Es tracta d’un visor ràpid i fàcil d’utilitzar, que a més permet imprimir el mapa de carreteres i ubicar la posició de l’usuari. Desenvolupat sota la plataforma SITMUN, aquest visor permet visualitzar qualsevol incidència en les vies gestionades pel Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida, informant de tipus d’actuació, vials afectats, durada prevista i nivell de restricció de la circulació.

També es troba també disponible per a dispositius mòbils (telèfons i tauletes), molt simplificat i adaptat a les pantalles tàctils, i més petites, d’aquest tipus de dispositius. Per accedir-hi des del dispositiu mòbil, tauleta o web, es pot clicar al següent enllaç, corresponent al mapa d’incidències:
(http://oden.diputaciolleida.cat/sitmun/visor-incidencies-viaries.jsp)

Finalment, tota la informació d’incidències en curs i programades es publica mitjançant serveis wms, wfs. Per a més informació, consulteu la pàgina de geoserveis de la Diputació de Lleida .

Lleida, 20 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat