Nou consultori mèdic a Benavent amb suport de la Diputació de Lleida

ORIinauguracio_del_consultori_medicvr_editora_2_5968_0_1

El president de la Diputació, Joan Reñé, ha presidit aquest divendres la inauguració del nou consultori mèdic de Benavent de Segrià, que s’ha ampliat i reformat amb l’ajut de la Diputació, que ha finançat el 95% del projecte, amb una aportació de 420.000 euros.

Després de l’ampliació, el centre sanitari disposa ara de 155 metres quadrats, 100 més dels que tenia abans, i amb una sala d’espera amb més capacitat i 3 despatxos per consulta mèdica, d’infermeria i de cures, extraccions i tractaments a banda dels serveis i altres petits magatzems.

El nou consultori inclou consulta diària de medicina i infermeria de família i activitats de cures, tractaments propis de l’atenció primària i extraccions per analítiques.

Durant el parlament inaugural, Reñé ha destacat que des de la Diputació es té la voluntat de bastir els municipis amb estructures i equipaments necessaris, en aquest cas mèdics, per tal que els professionals puguin oferir un servei de qualitat.

Abans de la inauguració de les noves instal•lacions, Reñé ha visitat l’Ajuntament del municipi on ha signat el Llibre d’Honor i s’ha fet la signatura de l’acta de traspàs de les travesseres de Benavent de Segrià corresponents a les carreteres locals LP-9221a i a la LV-9223a, propietat de la Diputació de Lleida, a l’Ajuntament del municipi.

Durant la visita, Reñé ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Benavent de Segrià, Rosa M. Caselles; pel director dels SSTT de Salut a Lleida, Josep Pifarré; pel president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré; per l’arquitecte municipal, Arnau Ricart, i per altres representants de la corporació i alcaldes de la comarca.
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat