Necessari l’ús de cadenes a 21 carreteres de la Diputació a causa de la neu

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Les vies afectades es troben a les comarques del Pallars Sobirà, la Val d’Aran, l’Alt Urgell, la Cerdanya i l’Alta Ribagorça

L’accés a Tornafort per la carretera LV-5131 està tallat a causa de la nevada

Els Serveis Tècnics de la Diputació de Lleida han reforçat els equips encarregats de retirar la neu de les carreteres de la Diputació de Lleida, després que la nevada hagi afectat 22 carreteres de titularitat de la corporació lleidatana a les comarques del Pallars Sobirà, la Val d’Aran, l’Alt Urgell, la Cerdanya i l’Alta Ribagorça.

Al Pallars Sobirà, és necessari l’ús de cadenes a 5 carreteres i l’accés a Tornafort per la carretera LV-5131 està tallat a la circulació a causa de la neu.

L’ús de cadenes també és imprescindible per circular a 3 carreteres de la Val d’Aran, a 6 de l’Alt Urgell, a 5 de la Cerdanya i a 2 de l’Alta Ribagorça.

A la comarca del Solsonès, les carreteres es troben obertes i sense restriccions.

Les vies de les comarques de la Segarra, l’Urgell, el Pla d’Urgell, la Noguera, el Segrià i les Garrigues no presenten cap incidència.

Com cada hivern, la Diputació de Lleida ha posat en marxa el Pla de viabilitat hivernal per tal de minimitzar l’impacte de les possibles nevades, gelades i altres situacions climatològiques d’emergència a les carreteres que gestiona la corporació.

Des dels Serveis Tècnics de la corporació es recomana circular amb molta precaució per aquestes carreteres per la presència de neu a la calçada.

Lleida, 16 de gener de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat