Més ocupació: Reñé inaugura a Torrefarrera el setzè Centre CEI de Lleida

ORIfoto_nou_cei_torrefarrera_1_editora_2_6136_0_1

ORIfoto_nou_cei_torrefarrera_2_editora_2_6136_0

 El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest divendres el nou CEITorrefarrera, i ho ha fet destacant l’aposta d’aquest municipi del Segrià per fomentar la innovació i l’ocupació a través d’aquestes instal·lacions amb capacitat de fins a cinc empreses, aula de formació i sales de reunions, que estaran a disposició de totes les empreses del Parc Empresarial de Torrefarrera.

 L’objectiu és dotar el Parc Empresarial de Torrefarrera de serveis de valor afegit que ajudin a dinamitzar-lo.

El centre empresarial de Torrefarrera amplia d’aquesta manera el nombre de centres implantats arreu de les comarques lleidatanes a: Balaguer, Cervera, Bell-lloc, Tàrrega, Les Borges Blanques, Solsona, la Seu d’Urgell, els consells comarcals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, el Conselh Generau d’Aran i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

L’acte d’inauguració s’ha completat amb la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació CEEILleida i l’Ajuntament de Torrefarrera per tal de transferir la imatge, la metodologia i els serveis d’assessorament i formació al nou centre empresarial.

Una experiència model

La Diputació de Lleida va posar en marxa l’any 2005 el CEEILleida amb l’objectiu d’identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per transformar-les en empreses.

El CEEI s’ha convertit en un referent en el suport a les persones emprenedores, la innovació, la millora professional i la creació d’ocupació. I gràcies a aquesta model s’ha donat aixopluc a 79 empreses, que han permès crear més de 300 llocs de treball.

Lleida, 25 d’octubre de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat

Telèfons de contacte: 973.70.41.25

Cap de l’Àrea de Comunicació, Maria Cel Pujol (606.041.875)

premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat