Més de 300 alumnes gaudiran de la gespa artificial del Club de Futbol Soses. 

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La diputada Helena Martínez explica que camps com el de Soses, són llocs de trobada, de cohesió i de companyonia; en els quals, batega i sentim l’orgull de pertànyer al poble com a enlloc. 

El camp de Futbol Soses ha estat batejat amb el nom de ‘Joan Baqué’ en honor a un veí del municipi. 

Soses inaugura oficialment la gespa artificial del camp de futbol del municipi, el qual recentment l’ha estrenat artificial; i segons els mateixos veins de ‘Joan Baqué’, des de sempre, ha estat implicat amb el camp, el club de futbol de Soses i el municipi en general, segons ha explicat l’alcaldessa de Soses, Sandra Marco.

Aquesta tarda s’ha dut a terme la inauguració oficial  del camp, en la qual hi ha participat Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep M. Espasa, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Helena Martínez, diputada provincial i Sandra Marco, alcaldessa de Soses.

El consistori, de la mà de la seva alcaldessa Sandra Marco, ha desvetllat en l’acte inaugural ,el nom que durà el camp de futbol de Soses, Joan Baqué, i li ha fet entrega al mateix Baqué de la placa commemorativa. “Aquest municipi i en especial aquest equip sou la meva vidai així será sempre”, ha dit Baqué.

La diputada, Helena Martínez, ha destacat que camps com el del Club de Futbol Soses, permetran que equips que abans s’havien de veure obligats a entrenar en altres llocs, ara ho puguin fer en aquest espai compartit. “I això és molt important perquè permetrà que aquesta cohesió entre joves i municipis, sigui encara més forta”, diu Martínez.

Un cop finalitzats els parlaments i l’entrega de les Plaques commemoratives, s’ha dut a terme la presentació dels diferents equips,  que són el Veterans Soses, Femení Cadet, Femení Infantil, Baix Segrià i Club Futbol Soses. Més de 300 jugadors de totes les edats, son usuaris d’aquest camp de futbol de gespa artificial.

Soses a 2 d’octubre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat