Més de 200 bones raons per col·laborar

ORIfoto_visita_verge_blanca_casal_destiu_editora_2_6066_0_1

És el nombre de projectes d’àmbit social i sociosanitari on aporta recursos la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida participa en centenars de projectes encapçalats per diferents associacions i entitats que tenen una acció directa al territori lleidatà i que fan referència tant en l’àmbit econòmic, cultural, acadèmic, esportiu, com en el terreny social i sociosanitari. En aquest darrer cas, l’acció de la institució arriba a 200 organitzacions, entre les quals es troba la Fundació Verge Blanca, vinculada al Bisbat de Lleida. L’entitat ha comptat aquest estiu amb una aportació de la Diputació de Lleida de 17.000 euros per al projecte de casals per a infants “Vacances per créixer”, projectat amb una clara vocació d’integració social.

Reñé visita la institució Verge Blanca

Durant la roda de premsa de balanç celebrada aquest dimarts, el President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet incidència en què el compromís i la solidaritat són valors que tenen gran rellevància en moments de crisi “i que fan possible que la nostra comunitat tingui sempre aquells mínims d’atenció imprescindibles”, ha dit Reñé.

Les col·laboracions de la Diputació de Lleida comprenen entitats com ara Creu Roja, Banc dels Aliments, Fundació Arrels, la Federació ALLEM,  així com Associació contra el càncer o l’Escola Plançó o La Torxa, a tall d’exemple.

Actualment, amb el Bisbat de Lleida, també s’està col·laborant amb la rehabilitació del Blocs del Seminari per a famílies desnonades.

En total, la Diputació de Lleida té consignat en el pressupost 2013, més d’1,5M€ destinats a projectes socials, al marge d’altres iniciatives que porta a terme amb col·laboració de l’Obra Social de “La Caixa”.

Lleida, 3 de setembre de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat