Massalcoreig homenatja a la Gent Gran del municipi

Massalcoreig1

Massalcoreig2

Massalcoreig3

Massalcoreig4

Massalcoreig5

Reconeixement a 4 veïnes que han complert o compliran 90 anys enguany. 

Accensi destaca que homenatges com aquest són un reconeixement a tota la gent gran d’arreu, perquè gràcies a ells  gaudim d’una societat més justa, més moderna i més digna.

Massalcoreig celebra avui l’homenatge a la gent gran del municipi. El consistori i l’associació de jubilats del municipi han fet un reconeixement a 4 veïnes del municipi que han complert o compliran enguany 90 anys.

El vicepresident Ferran Accensi ha acompanyat a l’alcaldessa Montserrat Jové en aquesta festa homenatge a la vellesa. Accensi ha destacat la importància de donar reconeixement a la gent gran dels municipis. “Les persones grans sou el referent del que vàrem ser, del que som i del que serem.  La saviesa dels més grans, producte de l’experiència que us dóna haver viscut molts anys la vida, fa de vosaltres un col·lectiu fonamental per mantenir l’equilibri i estabilitat a la nostra societat”.

Accensi ha remarcat que després de veure fins a quin punt ha evolucionat la societat, la gent gran són un referent de superació i de valors. “Atresoreu experiència, i també saviesa, bondat, respecte, estimació,  comprensió i tantes i tantes altres virtuts, que han ajudat a construir els fonaments d’aquest país”.

El municipi celebra anualment aquesta festa dedicada als jubilats. El dia comença amb una missa, després vermut popular i reconeixements als avis i àvies més grans, dinar amb tota la gent gran, homenatjats i famílies i posteriorment ball de tarda obert a tot el municipi.

Les homenatjades d’enguany són: Pepita Vallés, Teresina Vallés, Victorina Cazador i Rosario Vallés.

Massalcoreig, 28 de maig de 2022.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat