L’orquestra ‘Cor del Segrià’ homenatja al món coral en un concert a la Seu Vella

corsegria1

corsegria2

corsegria3

corsegria4

corsegria5

corsegria6

corsegria7

L’acte ha estat impulsat per l’àrea de cultura del Consell Comarcal del Segrià a través del programa Segrià Corals i compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Estefania Rufach remarca la importància d’esdeveniments com el d’avui perquè mostren la gran qualitat de músics que tenim al territori i reivindiquen la importància de mantenir la cultura viva.

L’orquestra ‘Cor de Segrià’ ha homenatjat aquest diumenge el món coral amb el concert ‘Som la veu, no som la màscara’, que ha tingut lloc a la nau central de la Seu Vella de Lleida. L’acte ha estat organitzat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià a través del programa Segrià Corals i compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Estefania Rufach, vicepresidenta de la Diputació de Lleida i de l’IEI ha remarcat la importància que tenen actes com el d’avui, “que posen de manifest la gran qualitat de músics i talent que tenim al territori i a la vegada reivindiquen la necessitat de fer la cultura viva i present de nou a les nostres vides”. Rufach també ha volgut agrair al món coral la seva participació en la cultura catalana. “La cultura és part de la nostra identitat, mostra d’allà on venim, la nostra història, les nostres arrels; però també serveix per reivindicar que som i on volem anar”.

L’acte ha començat amb l’actuació de Maria José Fumanal, guanyadora al 2019 de la segona edició del Premi de Recitació Poètica del Segrià, recitant el poema ‘Cançó’, de Miquel Martí i Pol. Posteriorment ha arribat el concert per part de l’orquestra ‘Cor del Segrià’ i que ha comptat amb la col·laboració d’UniCorn i Ensemble UdL, cor i orquestra de la Universitat de Lleida, sota la direcció de Robert Faltus.

A Estefania Rufach l’han acompanyat Helena Martínez, diputada a la Diputació de Lleida; Albert Turull, director del Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura; Toni Bosch, vicepresident del Consell Comarcal del Segrià; i Teresa Malla, cap d’Àrea de Cultura del Consell.

Lleida, 7 de novembre de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat