L’Organisme de Recaptació estrena noves oficines a Balaguer

Reñe_oficina_recaptacio_Balaguer_001_SLI

El president Reñé a les noves oficines de l'OAGRTL a Balaguer

L’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) estrena nou local a Balaguer. Es tracta d’un equipament situat al número 32 del carrer Àngel Guimerà, una zona d’equipaments molt accessible i cèntrica per als ciutadans.

La nova oficina compta amb 180 metres quadrats i es troba a peu de carrer, a diferència de l’anterior, que es trobava en un primer pis.

El president de la Diputacio de Lleida, Joan Reñé, ha visitat les noves instal·lacions i ha destacat la gran millora que s’ha obtingut amb el canvi, tant a nivell d’estructura com de facilitat d’accés per als ciutadans que han d’anar a fer diferents gestions.

L’oficina de l’OAGRTL de Balaguer compta amb sis treballadors i cobreix tota la comarca de la Noguera i dos municipis del Segrià (Alfarràs i La Portella).

En total, l’Organisme de Recaptació de la Diputació de Lleida disposa de 10 oficines fixes i tres itinerants (Sort, Bellver de Cerdanya i Pont de Suert) a més de l’Oficina Virtual que dóna servei els 365 dies de l’any les 24 hores.

 

Balaguer, 8 de febrer de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat