L’oferta turística de Lleida es promociona a la Fira de Mostres de Girona i en un workshop a Portugal

ORIprova_editora_2_4946_0_1

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, el Patronat de Turisme de la Vall de Boí, Torisme Val d’Aran i la Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida, promocionaran al mercat de Girona durant 5 dies el conjunt de l’oferta turística de les comarques lleidatanes, que integra l’oferta de les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida, a més de les activitats complementàries a la neu i a la resta de l’oferta de què el visitant pot gaudir a les terres de Ponent i a la ciutat de Lleida, com ara les rutes culturals, les visites als museus i monestirs, la gastronomia, les activitats relacionades amb la natura i l’àmplia i diversa oferta de trobades i manifestacions firals de tot tipus.

Aquest és el sisè any consecutiu que el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa en aquest saló destinat al públic general amb un estand propi. Tots els membres del Club d’Amics de Lleida hi tindran l’entrada gratuïta mostrant el carnet a l’accés al recinte i seran obsequiats amb una invitació per visitar les esglésies romàniques de la Vall de Boí a l’estand del Patronat de Turisme amb el carnet de soci del Club.

La Fira de Mostres de Girona arriba enguany a la 50a edició amb una previsió d’assolir els 130.000 visitants. L’acte d’inauguració anirà a cura del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Workshop de turisme actiu, neu i natura a Portugal

D’altra banda, la promoció de l’oferta turística de Lleida també és present aquesta setmana a Portugal mitjançant l’assistència de 4 empreses de la demarcació de Lleida a dos workshops dedicats al producte de neu, natura i turisme actiu i que han tingut lloc a la ciutat de Porto el dimecres, 26 d’octubre, i a la capital portuguesa de Lisboa el dijous, dia 27. Les empreses lleidatanes que han participat en aquesta acció promocional de l’oferta turística de Lleida a turoperadors i agències de viatges portuguesos són les següents: les estacions d’esquí de Port Ainé i Espot Esquí, que pertanyen a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i la de Boí Taüll Resort, l’Hotel Marvel-Condes del Pallars de Rialp i la majorista Tu i Lleida.

Lleida, 28 d’octubre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat