Localitzadors de cinema i publicitat visitaran l’estany d’Ivars i Cal Trepat

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La visita es farà diumenge i ajudarà a reforçar les possibilitats d’aquests dos espais com a escenaris cinematogràfics

L’estany d’Ivars i Vila-sana, juntament amb la fàbrica Cal Trepat de Tàrrega seran el pròxim diumenge els dos escenaris paisatgístics i urbanístics que tancaran la visita de diversos localitzadors cinematogràfics i publicitaris a les comarques lleidatanes.

La visita, organitzada entre Catalunya Film Commission i Magical Media, ha comptat amb la col•laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. L’objectiu és donar a conèixer als professionals del sector audiovisual diferents espais del territori de Lleida perquè puguin convertir-se en possibles escenaris de produccions audiovisuals i de rodatges.

El pròxim diumenge, els localitzadors cinematogràfics visitaran l’estany d’Ivars i Vila-sana, que ofereix un gran paisatge natural i que ja ha estat escenari d’altres productes audiovisuals i cinematogràfics com la pel•lícula “Segon Origen” de Carles Porta.

Posteriorment, també visitaran l’antiga fàbrica de maquinària agrícola Cal Trepat de Tàrrega, que també va servir de plató cinematogràfic de la pel•lícula “Vulcanià”, de José Skaf.

Amb aquestes dues visites, els localitzadors cinematogràfics i publicitaris posaran fi a una visita de quatre dies que inclou diferents punts de Lleida ciutat, el Pallars Jussà i Sort.
Lleida, 27 de novembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat