Lliurament de premis escolars

Premis escolars

Premis escolars

El concurs “Recicla i Crea amb Serunión” està adreçat a escolars i col•labora amb el projecte “Escoles per a l’Àfrica” d’UNICEF

La sala d’actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquesta dijous el lliurament dels premis de la regió de Lleida de la setena edició del concurs “Recicla i Crea amb Serunión”, d’Alessa-Serunión. L’acte de lliurament de premis ha comptat amb la presència dels presidents dels Consells Comarcals del Segrià, Pau Cabré; la Noguera, Concepció Cañadell; el Pla d’Urgell, Francesc Fabregat; i l’Urgell, Rosa Maria Mora, a més de Miquel Àngel Cullerés, director del Departament d’Ensenyament a Lleida.

Es tracta de la setena edició del concurs Alessa-Serunión, un certamen que, anualment, anima els alumnes usuaris dels menjadors escolars de Serunión de tot l’Estat espanyol a crear un element artístic per contribuir a una causa solidària. En l’edició d’enguany, més d’11.000 participants han elaborat escultures a base de materials reciclats dins el marc temàtic de la biodiversitat.

Un cop més, aquesta iniciativa té un caràcter solidari, ja que per cadascuna de les escultures rebudes, Serunión aportarà 0,25 euros al projecte “Escoles per a l’Àfrica” d’UNICEF, una iniciativa conjunta amb la Fundació Nelson Mandela i la Peter Krämer Stiftung, que té com a finalitat facilitar l’accés a una educació de qualitat als infants més vulnerables de 13 països d’Àfrica.

Els guardonats han estat, pel Consell Comarcal del Segrià, Vinyet Freixa (Escola La Roca, de Sarroca) i Maria Muró (Antoni Bergós, de Butsènit); pel Consell Comarcal de la Noguera, Júlia Saiz (Ramon Gombal, de Penelles) i Gaia Vidal (La Noguera, de Balaguer); pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell,
Adrià Sassot (Les Arrels, de Mollerussa) i Josep Cunillera (Minyons d’Urgell, de Fondarella); i pel Consell Comarcal de l’Urgell, Genís Piqué (Pere Teixiné, de Belianes) i Berta Terés (El Tallat, de Sant Martí de Maldà). A més, d’altres centres han estat guardonats Héctor Gil (Sant Salvador, d’Albatàrrec) i Gerard Benet (La Rosella, de Rosselló) i el grup d’alumnes de P-5 de l’Escola FEDAC.

Lleida, 11 de juny de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat