Lliurament de diplomes als alumnes de les Escoles Especials

Diplomes_Escoles_Especials_01

Diplomes_Escoles_Especials_12

Diplomes_Escoles_Especials_08

Diplomes_Escoles_Especials_04

En l’acte celebrat a la sala d’actes del Palau de la Diputació i presidit pel president de la institució, Joan Talarn, s’han lliurat els reconeixements a nou alumnes que acaben els estudis

 

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha presidit aquest dimecres l’acte de lliurament de diplomes als alumnes de les Escoles Especials, que ha tingut lloc a la sala d’actes de la Diputació de Lleida.

 

L’acte ha comptat també amb la participació del diputat responsable de l’àrea, Francesc Sabanés, i de l’equip educatiu del centre, encapçalats per la directora, Núria Pijuan, i l’assistència del vicepresident Ferran Accensi; les diputades Mercè Carulla i Maria Burrel, i el diputat Jordi Verdú.

 

Aquest curs són 9 els alumnes que acaben els estudis i assoleixen els seus objectius en funció del grau d’autonomia. Així, dos han acabat el PFI d’auxiliar de confecció en tèxtil i pell (programa de formació i inserció), 4 ho han fet del PFI d’auxiliar en vivers i jardins, i la resta un programa de diversificació curricular i transició a la vida adulta que es diu PDC-TVA Autonomia Personal. Aquest programa contempla diferents tallers per poder fer un treball vivenciat, funcional i es continua treballant l’autonomia personal. També en aquests alumnes es continua treballant la comunicació augmentativa i/o alternativa, ja que són alumnes que no tenen comunicació oral funcional.

 

Prèviament al lliurament de diplomes, hi ha hagut una interpretació musical a càrrec de l’educadora del centre, Elisabet del Moral; la intervenció de Jordi Botargues i Cristina Capdevila, de l’equip directiu, i de la padrina de l’acte, la professora logopeda de les Escoles Especials i que enguany es jubila, Idoia Ibarbia.

 

Lleida, 29 de juny de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat