Lleida acull aquesta setmana la 20a Trobada d’Amics del Seminari Cervera-Jordà

20 seminari Cervera - Jorda

20 seminari Cervera - Jorda2

20 seminari Cervera - Jorda3

Els Armats de Lleida proposen un seguit d’actes culturals entre el 8 i el 10 d’agost, entre els quals hi ha conferències, lectures de poemes i concerts

La diputada i vicepresidenta de l’IEI Lleida, Estefania Rufach, ha recordat Pepita Cervera i Teresina Jordà, de les quals n’ha destacat la seva magistral carrera com a intèrprets de la música i també com a pianistes

Lleida acull aquesta setmana la 20a Trobada d’Amics del Seminari Cervera-Jordà, que se celebrarà fins al 10 d’agost i que compta amb diferents activitats programades, com concerts, conferències i recitals de poesia. L’acte d’inauguració s’ha celebrat aquesta tarda a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.

La diputada i vicepresidenta de l’IEI Lleida, Estefania Rufach, ha estat l’encarregada de presentar aquesta 20a edició, acompanyada del president dels Armats de Lleida, Josep Àngel Comes; el musicòleg Jesús Rodríguez i l’organitzadora del Seminari i membre dels Armats de Lleida, Francesca Agustí.

La vicepresidenta Rufach ha recordat que la Diputació de Lleida ha fet sempre costat al Seminari Cervera-Jordà i al programa d’actuacions que cada any es duu a terme al territori. “Perquè tenim l’oportunitat d’escoltar-hi intèrprets i compositors que difonen els seus treballs creatius amb una gran qualitat i perfecció de la tècnica musical”.

Rufach ha lloat la tasca musical de Pepita Cervera i Teresina Jordà, “les quals han dut sempre el talent Lleidatà arreu del món i fan de la nostra demarcació la seu de la música i l’art durant el mes d’agost”.

Després de la intervenció de la diputada Rufach, s’ha dut a terme la conferència “Teresina Jordà: composicions de joventut”, a càrrec de Jesús Rodríguez Picó. L’acte ha finalitzat amb un recital poètic a càrrec de Mari Cruz Nevot.

Lleida, 8 d’agost de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat