L’IEI organitza un Congrés Internacional sobre la figura de Gaspar de Portolà

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Reñé presidirà l’obertura, que tindrà lloc dimecres a les 10.00 del matí

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà dimecres al matí l’obertura del Congrés “Gaspar de Portolà i la Califòrnia del segle XVIII”, que també comptarà amb la participació de Josep M. Solé i Sabaté, director del Congrés i catedràtic d’Història Contemporània per la UB.

Aquest congrés, que se celebrarà a l’Institut d’Estudis Ilerdencs dimecres 29 i dijous 30, se centra en la revisió i el debat historiogràfic sobre la vida de Gaspar de Portolà, així com en l’anàlisi del context sociopolític en el qual Portolà dugué a terme la culminació de la seva carrera militar, a la Califòrnia del segle XVIII.

El comitè científic del Congrés inclou representants de diferents universitats nacionals i internacionals, com són: Isidre Puig i Maria Josep Vilalta (UdL), M. Christine Duggan (Keene State College) i Antonio Espino i Eric Laquente (UAB) que, a més, n’és el coordinador.

La participació al congrés és gratuïta, tot i que requereix inscripció prèvia a l’IEI en cas de voler-ne obtenir el certificat d’assistència.

L’acte de cloenda del Congrés està previst per al divendres a les 19.00 hores.
Lleida, 28 de novembre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat