L’IEI organitza ‘Temps de Nadales’, una iniciativa perquè tothom que vulgui canti nadales al Pati

Façana_IEI_01

Se celebrarà entre els dies 18 i 31 de desembre amb la intenció que la ciutadania retrobi el sentit tradicional i més popular del cant de les nadales al carrer, prèvia reserva de l’espai i l’hora

 

L’Institut d’Estudis Ilerdencs endega una nova iniciativa en èpoques nadalenques, que porta per nom “Temps de Nadales” i que vol ser una invitació i una crida a tothom que vulgui cantar nadales al Pati de l’IEI, entre el 18 i el 31 de desembre.

 

Es tracta de retrobar el sentit tradicional i més popular del cant de les nadales al carrer, de manera gairebé espontània, pel pur plaer de cantar i fer Nadal, i amb un contacte molt directe i proper entre els cantaires i el públic que els escolta o acompanya, en un espai tan acollidor com és el Pati de l’IEI.

 

La iniciativa està oberta a qualsevol formació vocal de qualsevol tipus, edat, procedència, nivell artístic, amb l’única obligació que el repertori sigui de nadales, interpretades en qualsevol idioma.

 

No està previst ni equipament tècnic, ni escenari, ni cap altre element més enllà de la instal·lació lluminosa del pati que oferirà un entorn sorprenent i acollidor. Les formacions cantaran sense amplificació, a peu de Pati, i el públic també estarà a peu dret.

 

Cada formació tindrà reservada una hora per a la seva actuació, que podrà ocupar totalment, o només aquell temps que necessiti. Aquest és l’únic límit: màxim una hora. En aquest sentit, la reserva de dia i hora, de matí o tarda, es podrà fer trucant al telèfon 973 27 15 00.

 

 

Lleida, 29 de novembre de 2021

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat