L’IEI estrena aquest dijous l’espectacle audiovisual del seu 75è aniversari ‘Pedra, paper i aigu

Mapping_IEI

Joan Reñé presidirà l’acte, que es podrà veure divendres, dissabte i diumenge en gran format a la façana de Blondel de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

La projecció posa l’accent en el paper rellevant de l’IEI en la difusió i el suport a la cultura lleidatana

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà aquest dijous a la tarda l’estrena de l’espectacle audiovisual ‘Pedra, paper i aigua’, que servirà per commemorar el 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

L’espectacle es projectarà en gran format a la façana de Blondel de l’IEI i també es podrà veure divendres, dissabte i diumenge a partir de les 18.00 hores. ‘Pedra, paper i aigua’ té una durada d’uns 9 minuts i mig i la projecció es farà sobre la façana est de l’Antic Hospital de Santa Maria, l’edifici emblemàtic de l’IEI. L’audiovisual posa l’accent en el paper rellevant de la institució en la difusió de la cultura en tot el territori lleidatà.

Es tracta d’una obra al·legòrica i simbòlica, articulada a partir de dos textos poètics de la pallaresa Concepció Maluquer i de l’urgellenc Guillem Viladot. Aquestes dues peces són el cor d’un audiovisual més ampli, un gran collage animat que utilitza material gràfic completament divers, provinent dels diferents fons patrimonials de la institució.

Lleida, 13 de desembre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat