L’IEI acull la presentació del llibre ‘Via Ampla, ment estreta. Crònica de 150 anys d’aïllament ferroviari (1848-1998)’, de Pere Macias

ORIllibre_macias-01_editora_2_4942_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest divendres l’acte de presentació del llibre ‘Via ampla, ment estreta. Crònica de 150 anys d’aïllament ferroviari (1848-1998)’, de Pere Macias i Arau.

L’acte, que s’ha celebrat a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), ha comptat amb la participació de l’autor Pere Macias, l’eurodiputat, Ramon Tremosa; el director de l’editorial Terminus, Carles Salmeron, i l’assistència de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol.

El llibre, de 287 pàgines, explica la particular visió de l’autor de l’aïllament ferroviari de la península ibèrica, fent un recorregut des de l’era del ferrocarril fins a la creació del Gestor d’Infraestructures Ferroviàries.

Durant la seva intervenció el president de la Diputació ha dit que el llibre reflecteix la situació ferroviària que ha viscut Catalunya en els últims 150 anys, i que es veu reflectida la visió europeista que Catalunya sempre ha tingut de la xarxa ferroviària.

El president de la Diputació de Lleida ha agraït a Pere Macias la feina feta, de recerca, documentació i entrevistes al llarg dels darrers quatre anys.

Lleida, 28 d’octubre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat