L’IEI acull la presentació del llibre sobre la importància de l’aigua i les comunicacions en el naixement de la ciutat de Mollerussa

Reñe_presentacio_llibre_Soldevila_002_SLI

Presentació del llibre de l’historiador Jordi Soldevila

Reñe_presentacio_llibre_Soldevila_001_SLI

Presentació del llibre de l’historiador Jordi Soldevila

Reñé destaca el treball històric sobre Mollerussa i el seu desenvolupament amb el canal d’Urgell

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dimecres la presentació del llibre “Aigua, burgesia i catalanisme. Mollerussa, la construcció d’una ciutat (1874-1936)”, una obra de l’historiador Jordi Soldevila, guanyador del 25è premi Josep Lladonosa.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit l’acte de presentació d’aquesta publicació que explica el naixement de la ciutat de Mollerussa a través de dos recursos bàsics per al progrés de qualsevol societat com ho és l’aigua i les comunicacions.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha posat en valor el treball històric sobre Mollerussa i el seu desenvolupament amb el canal d’Urgell.

La presentació ha comptat amb la participació del director de La Mañana, Josep Ramon Ribé; de l’alcalde d’Alguaire, Antoni Perea; de l’historiador Manel Lladonosa, i de l’autor del llibre, Jordi Soldevila.

Aquest acte s’emmarca en la dotzena d’activitats culturals que la Diputació de Lleida ha programat entre el 8 i el 23 d’abril a l’IEI per celebrar la festivitat de Sant Jordi.

Lleida, 22 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat